Основні характеристики Акумуляторний господарський пилосос Karcher WD 3 Battery (1.629-910.0), без акб
Ціна: 5 799 грн
Бренд: Karcher
Країна-виробник: Німеччина
Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Колір виробу може відрізнятися за налаштувань монітора.
Фото Акумуляторний господарський пилосос Karcher WD 3 Battery (1.629-910.0), без акб

Акумуляторний господарський пилосос Karcher WD 3 Battery (1.629 — 910.0), без акб-виняткова свобода в прибиранні

Якщо ви втомилися від незручностей, пов’язаних з підключенням до мережі при використанні господарського пилососа, тоді акумуляторний господарський пилосос Karcher WD 3 Battery (1.629 — 910.0) — ідеальний вибір для вас! Цей пилосос володіє такою ж функціональністю, як і пилососи з кабелем, але не вимагає постійного підключення до мережі. Завдяки цьому, ви отримуєте максимальну свободу пересування під час прибирання.

Багатогодинний час роботи

Залежно від акумулятора, час роботи пилососа становить від 15 до 30 хвилин. При цьому, акумулятор не входить в комплект поставки і повинен бути придбаний окремо. Також, хочеться відзначити, що акумуляторний пилосос Karcher WD 3 Battery володіє іншими вражаючими характеристиками.

Міцність і зручність

Цей гнучкий акумуляторний пилосос оснащений міцним і ударостійким пластиковим контейнером ємністю 17 літрів, що дозволяє здійснювати прибирання протягом тривалого часу без необхідності частого очищення контейнера. Крім того, він оснащений патронним фільтром, який не вимагає заміни і забезпечує легке прибирання як сухого сміття, так і вологого, без необхідності заміни фільтра.

Оптимальний збір бруду

Оптимізований всмоктуючий шланг і насадка для підлоги зі спеціальною вставкою дозволяють досягти ідеального збору бруду і гарантують ідеальну чистоту вашого будинку. Ви зможете легко прибирати як тверді, так і рідкі забруднення, навіть у важкодоступних місцях.

Зручність використання та зберігання

Кагсһег WD 3 Battery оснащений знімною ручкою, яка дозволяє приєднувати аксесуари безпосередньо до всмоктуючого шлангу, роблячи процес прибирання більш зручним і ергономічним. Практичне положення паркування дозволяє зручно закріплювати всмоктувальну трубку і насадку для підлоги під час перерв. Також, пилосос оснащений функцією видування, яка може бути корисна при необхідності очистити або просушити певні поверхні.

Оснащення пилососа Karcher WD 3 Battery також заслуговує на увагу. У комплект поставки входять всмоктуючий шланг довжиною 2 метри, знімна ручка, дві всмоктувальні трубки довжиною 0,5 метра, 35 мм в діаметрі, пластикові насадки для вологого і сухого прибирання, щілинна насадка і патронний фільтр, який не вимагає заміни.

Максимальна свобода

Важливо відзначити, що пилосос Karcher WD 3 Battery сумісний з акумуляторною платформою 36 В, тому ви можете використовувати акумулятори від інших пристроїв з батареєю 36 В в своєму пилососі. Таким чином, Ви отримуєте максимальну свободу при виборі акумуляторів для пристрою і можете вибрати той, який найкраще підходить вам.

Технічна характеристика

При вивченні технічних характеристик Karcher WD 3 Battery, можна помітити такі особливості:

  • Акумуляторний пилосос
  • Акумуляторна платформа: 36 В
  • Споживана потужність: 300 Вт
  • Ємність контейнера: 17 літрів
  • Матеріал контейнера: пластик
  • Напруга: 36 В
  • Продуктивність від 1 заряду батареї: 70 м² (2,5 Ач) / 140 м² (5,0 Ач)
  • Час роботи від 1 заряду батареї: 15 хвилин (2,5 Ач) / 30 хвилин (5,0 Ач)
  • Маса (без приладдя): 5,2 кг
  • Маса (з упаковкою): 8,093 кг
  • Розміри (Д × Ш × В): 388×340×503 мм

Карчер WD 3 Battery-це компактний і надійний пристрій, який полегшить ваше життя і зробить прибирання більш комфортним і ефективним. Представлена модель буде ідеальним рішенням для прибирання вашого будинку або офісу.

Написати відгук

Відгуки на сайті проходять модерицию, це може зайняти деякий час.

Відгуки
(3 відкликання)

Павел
28.08.2020
У великих водах, що існують від віків, серед табунів мовчазної риби у шанованих риб'ячою громадою батьків, народилася балакуща риба.
Павел
28.08.2020
У великих водах, що існують від віків, серед табунів мовчазної риби у шанованих риб'ячою громадою батьків, народилася балакуща риба.
Павел
28.08.2020
У великих водах, що існують від віків, серед табунів мовчазної риби у шанованих риб'ячою громадою батьків, народилася балакуща риба.
Павел
28.08.2020
У великих водах, що існують від віків, серед табунів мовчазної риби у шанованих риб'ячою громадою батьків, народилася балакуща риба.